M-am intors din vacanta si primul lucru pe care l-am preparat a fost aceasta supa crema de morcovi. Initial am vrut sa fac un bors de vita, dar m-am rezumat la ce aveam in frigider. :)
Asadar pentru supa crema de morcovi ai nevoie de putine ingrediente si este gata destul de repede.
Ingrediente:
4 morcovi
2 cartofi
2 lingurite de ghimbir ras
1 lingura ulei de masline
1 patrunjel
Mod preparare:
Se fierb radacinoasele dupa ce se curata bine si se dau prin blender. Adaugi ghimbirul, o parte din apa in care au fiert (asa stabilesti grosimea supei), uleiul de masline, ghimbirul, sare si piper dupa gust. la final, in farfurie poti sa adaugi si parmezan sau branza de capra. Este delicioasa! :)
Mai multe astfel de retete gasesti la categoria VERTICAL TASTE pe canalul meu de Youtube, la care sper sa-i dai SUBSCRIBE daca iti place:
https://www.youtube.com/channel/UCwCa5_ttjLyIYYrXkQGBc-Q
2 thoughts on “Vertical Taste: Supa crema de morcovi”
Ma intrb si eu, cand gatiti si postați rețetele “voastre” ( mai mult copy /paste) va ganditi la portii? Daca aveti invitati si vreti sa preparați ceva pt. ei cam faceti, mergeti pe ideea mananca cine apuca?!?!?!
O prefer si eu de multe ori in seri de iarna sau toamna!mult succes in continuare!pup