Ingrediente:
1/2 cana fulgi de ovaz
1 cana lapte de migdale
1 lingurita seminte chia
1 lingurita stafide
1 lingura goji
1 lingura tarate de ovaz
1/2 lingurita seminte in
1 varf lingurita scortisoara
1 varf lingurita cardamon
Preparare:
Se amesteca fulgii de ovaz, taratele de ovaz, semintele de chia, fructele de goji, semintele de in, stafidele cu laptele de migdale si se lasa la frigider cateva ore pana se hidrateaza. Eu las compozitia peste noapte si dimineata servesc terciul la micul dejun sau il iau cu mine la repetitii. Poti apoi sa pui cardamonul si scortisoara. Daca doresti sa fie ceva mai dulce poti adauga miere sau ceva fructe ca smochinele spre exemplu.
Sper sa iti placa propunerea mea! Pofta buna!
4 thoughts on “Mic dejun cu terci”
Minunat, sigur voi prepara acest mic dejun! Mulțumesc! 🌹
Hmm arata foarte bine, eu mereu terciul de ovaz il fierb, dar imi surade si reteta ta. O voi incerca 😍. Multumesc mult 🤗
Si mie imi place fiert porrdidge-ul, insa nu ma descurc cu laptele vegetal, nu-mi place.
Multumim pentru retata. Arata foarte bine si cred ca este si delicios. Preiau si eu reteta. :D