Daca vrei sa incerci mai multe astfel de retete, gasesti mai multe informatii pe www.bucatarialidl.ro
Pofta mare!
Ingrediente:
1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb
Preparare:
Salata dupa gust
Ulei de masline Primadonna
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa gust Sare
pentru decor Frunze de chives Dressing
Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur 10% Pilos
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde
Mod de preparare
1. Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.
?2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.
3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.
4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).
5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.
6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca. O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.
3 thoughts on “Reteta: Salata din piept de gasca”
asta da reteta, voi urmari postraile tale pentru delicioasele retete!
Si la noi in banat se spune racituri :d. Imi place foarte mult bucataria Lidl si ca tu faci parte din ea.Mi-ar placea sa ne prezinti mai multe retete asa cu videoclip.
laura, ma gandeam dimineata in timp ce-mi preparam un juice :), ce frumos ar fi ca in viitoare carte de bucate la care spuneai ca lucrezi, sa ne arati si cateva retete de juices/smooties :) ca doar e la mare moda! o zi insorita :)