Inainte sa-si intre toamna in drepturi depline am mai organizat o cina cu prietenii pe terasa. Si cand la masa vine Andreea Banita, ai si mai multa grija la aranjamente. Eu zic ca a iesit ceva frumos :)
Am preparat tacos, gandindu-ma la experienta din Mexic traita acum 7 ani. Nu as spune ca mi s-a facut dor de Mexic, dar de tacos da.
Ingrediente:
400 g file de vita
1 1/2 cana porumb fiert
1 legatura corinadru
sare si piper
2 ardei iuti
4 rosii
1 cana iaurt grecesc
1 mana menta proaspata
1 mana busuioc proaspat
lipii
4 linguri sos soia 4
4 linguri ulei de masline
sos tabasco
Preparare:
Tai fileul de fita in fasii mici si subtiri. Il amesteci cu sosul soia si cu uleiul de masline, cu putina sare si piper. Le rumenesti pe plita (tigaie) pana capata culoare. Carnea trebuie sa fie foarte frageda!!!!
Amesteci iaurtul grecesc cu frunzele de menta, maruntesti rosiile si le amesteci cu busuiocul proaspat taiat. Tai ardeiul iute rondele. Pui in lipie carnea preparata, porumbul, rosiile, ardeiul iute, sosul de iaurt, coriandru maruntit si sosul tabasco.
Gata cina!
Tu ai preparat tacos pana acum? Sunt curioasa sa-mi spui care este varianta ta?! :)
5 thoughts on “Tacos”
Eu fac fish tacos, dupa reteta lui Jamie https://www.jamieoliver.com/recipes/fish-recipes/five-spice-salmon-tacos/ Sunt senzatie!
Laura, arata delicios si ma gandesc sa ii surprind pe cei dragi! merci de idee. Am o intrebare… de unde ai luat lipiile?
Am gasit la magazinele cu specific arabesc.
Arata delicios!!!Am facut Quesadilla de pui,tacos nu.Lipile le incalzesti si dupa pui compozitia?Sau cum?Multumesc!
Exact. Poti sa incalzesti lipiile pe plita! Astept pareri…