Eram ieri la masaj, la Thaico Spa, locul in care ma relaxez tare bine de fiecare data cand ajung, doar ca de data asta gandul mi-a fugit la cartofii copti de doua ori pe care nu i-am mai preparat de ceva vreme. De fapt in perioada asta am stat tot mai putin in bucatarie ceea ce mni se pare si normal dat fiind conditia fizica si caldurile. :))
Chiar si asa am dat un telefon acasa ca sa o rog pe mama sa ma ajute cu ce am nevoie. Zis si facut:
Ingrediente:
6-8 cartofi
100 g branza de vaca
100 g telemea rasa
2-3 linguri smantana sau iaurt
4 linguri cascaval ras
3-4 fire menta proaspata
2 fire busuioc
2 linguri fulgi migdale
1 lingura unt
Pentrut sos:
2-3 linguri mustar
1 lingura miere
Preparare:
Se spala si se coc cartofii intregi la cuptor pana poti patrunde furculita in ei. Apoi se taie in doua si se scoate compozitia lasand doar cojile.
Amesteca cartoful cu branza de vaca, untul, telemeaua rasa, smanatana, verdeata maruntita si fulgii de migdale. Umple cartofii cu aceasta compozitie, presara peste ei cacavalul ras si baga-i la cuptor pentru inca 10-15 minjute pana sew rumenesc putin.
La sos trebuie doar sa amesteci mustarul cu mierea si presara peste c artofi la servire, in farfurie. :)
Mie imi place muuult aceasta reteta si sper sa te incante si pe tine!
Farfuria este vintage si o gasesti pe site-ul www.sorbitor.ro
One thought on “Cartofi copti de doua ori cu sos de miere si mustar”
O reteta de nota 10, big like!