Desi m-am hotarat sa nu mai cumpar pui, pentru reteta asta a trebuit sa ma “risc” putin si, trebuie sa recunosc ca nu imi pare rau. Am ales sa amestec ingredientele exact asa cum am simtit eu si m-am ghidat cu ajutorul papilelor gustative.
Asadar, urmariti-ma cu atentie:
Ingrediente:
- Piept de pui;
- Ceapa;
- Ciuperci;
- Smantana proaspata cumparata din piata;
- Tarhon (eu il folosesc murat pentru ca asa il prepara bunica mea )
- Morcov;
- Ardei;
Mod de preparare:
Am taiat marunt ceapa, ardeiul si morcovul. Am pus compozitia intr-o tigaie impreuna cu 1 lingura de ulei de masline si o lingura zeama de lamaie. Dupa 5 minute am stins totul cu o ceasca de apa. Am lasat legumele la fiert, timp in care am taiat puiul, ciupercile si tarhonul. Am adaugat intreaga compozitie in tigaie peste legumele partial fierte. La final am amestecat smantana cu puiul, legumele si tarhonul. Am mai lasat compozitia pe foc maxim 10 minute, ca sa nu distrug toate vitaminele. :)
Sper sa va placa ce am pregatit. Va recomand doar sa consumati aceasta reteta cel tarziu la ora 18.00. Ma gandesc la sanatatea voastra :)
Pofta Buna!
7 thoughts on “Delicios: Piept de pui cu ciuperci si tarhon”
Abia astept sa fac reteta asta…..arata wow!!:X
Grozav de mult imi place blogul tau si incredibil de simple & delicioase ies retetele tale!
Ce bine arata…yummy :D
Hi there! Do you know where I can read additional articles about this?
Hey Terry, This recipe is created by me. I’m not sure I understood what you need? Are you interested in more recipes on my blog, or do you want me to recommend you other websites where you can find recipes? Personally, I don’t cook recipes that are on the internet. I like to mix ingredients on my own ideas..
Waw ! I’m happy now ! :)
Great blog! I’ve just added it to bookmarks.