Azi dimineata m-am trezit cu pofta de gustul copilariei: macaroane cu nuca. Cum macaroane nu aveam in casa am improvizat cu “penne” care imi par la fel de potrivite.
Ingrediente:
Macaroane/Penne
2 inguri de unt
3 linguri de miere
1/2 cana miez de nuca macinata
1/2 cana pesmet
Preprare:
Se fierb macaroanele, se pune untul la topit intr-o cratita, adaugi mierea, pesmentul si nuca macinata apoi macoroanele bine scurse de apa in care au fiert.
In cazul in care tii post inlocuieste untul cu unt de cocos sau ulei de floarea soarelui si cauta paste fainoase fara ou. Sper sa iasa la fel de bune!
Gata, ma apuc de treaba. Iti doresc o saptamana insorita!
3 thoughts on “Macaroane cu Nuca”
Mierea incalzita la peste 40 grade Celsius nu devine toxica?
Mierea nu devine toxica, doar isi pierde din proprietati! 🙂
Arata foarte bine, dar nu am incercat niciodata! eu iubesc pastele, as putea manca zi de zi. Si am inteles de la dna doctor Mihaela Bilic ca nu ingrasa daca sunt fierte al dente, nu papalisca cum fac bunicii :)) si daca esti cat de cat atent ce ingrediente si uleiuri folosesti la sosuri. Cand eram mica mama mea imi gatea macaroane cu gris, un deliciu, Nu am mai mancat de ani buni dar acum ca am vazut pozele tale ma trimite cu gandul la ele, ca aspect, arata asemanator. Am descoperit recent uleiul de orez si am eliminat total uleiul de floarea soarelui din alimentatie.