• CulinArt
    • Budinca de gris
      more
      View more

      Budinca de gris

      3 years ago
    • Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini
      more
      View more

      Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

      3 years ago
    • Retete de toamna si de Post pentru o saptamana
      more
      View more

      Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

      3 years ago
    • Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere
      more
      View more

      Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

      4 years ago
  • Fashion&Beauty
    • POSTPARTUM
      more
      View more

      POSTPARTUM

      4 years ago
    • Haine ideale pentru joaca in natura
      more
      View more

      Haine ideale pentru joaca in natura

      4 years ago
    • Dubai
      more
      View more

      Dubai

      4 years ago
    • Regimul alimentar pe timpul sarcinii
      more
      View more

      Regimul alimentar pe timpul sarcinii

      5 years ago
  • Travel
    • Vietnam Phu Quoq
      more
      View more

      Vietnam Phu Quoq

      2 years ago
    • Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong
      more
      View more

      Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong

      2 years ago
    • Israel: Tel Aviv si Jerusalim
      more
      View more

      Israel: Tel Aviv si Jerusalim

      2 years ago
    • Vacanta in Bulgaria
      more
      View more

      Vacanta in Bulgaria

      3 years ago
  • My Work
    • Ramai la masa?
    • Projects
    • Art
    • Dance
    • Magazines
  • Vertical Tube
  • Contact
Laura Cosoi
  • CulinArt
    • Budinca de gris
      more
      View more

      Budinca de gris

      3 years ago
    • Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini
      more
      View more

      Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

      3 years ago
    • Retete de toamna si de Post pentru o saptamana
      more
      View more

      Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

      3 years ago
    • Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere
      more
      View more

      Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

      4 years ago
  • Fashion&Beauty
    • POSTPARTUM
      more
      View more

      POSTPARTUM

      4 years ago
    • Haine ideale pentru joaca in natura
      more
      View more

      Haine ideale pentru joaca in natura

      4 years ago
    • Dubai
      more
      View more

      Dubai

      4 years ago
    • Regimul alimentar pe timpul sarcinii
      more
      View more

      Regimul alimentar pe timpul sarcinii

      5 years ago
  • Travel
    • Vietnam Phu Quoq
      more
      View more

      Vietnam Phu Quoq

      2 years ago
    • Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong
      more
      View more

      Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong

      2 years ago
    • Israel: Tel Aviv si Jerusalim
      more
      View more

      Israel: Tel Aviv si Jerusalim

      2 years ago
    • Vacanta in Bulgaria
      more
      View more

      Vacanta in Bulgaria

      3 years ago
  • My Work
    • Ramai la masa?
    • Projects
    • Art
    • Dance
    • Magazines
  • Vertical Tube
  • Contact
  • CulinArt
    • Budinca de gris
      more
      View more

      Budinca de gris

      3 years ago
    • Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini
      more
      View more

      Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

      3 years ago
    • Retete de toamna si de Post pentru o saptamana
      more
      View more

      Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

      3 years ago
    • Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere
      more
      View more

      Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

      4 years ago
  • Fashion&Beauty
    • POSTPARTUM
      more
      View more

      POSTPARTUM

      4 years ago
    • Haine ideale pentru joaca in natura
      more
      View more

      Haine ideale pentru joaca in natura

      4 years ago
    • Dubai
      more
      View more

      Dubai

      4 years ago
    • Regimul alimentar pe timpul sarcinii
      more
      View more

      Regimul alimentar pe timpul sarcinii

      5 years ago
  • Travel
    • Vietnam Phu Quoq
      more
      View more

      Vietnam Phu Quoq

      2 years ago
    • Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong
      more
      View more

      Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong

      2 years ago
    • Israel: Tel Aviv si Jerusalim
      more
      View more

      Israel: Tel Aviv si Jerusalim

      2 years ago
    • Vacanta in Bulgaria
      more
      View more

      Vacanta in Bulgaria

      3 years ago
  • My Work
    • Ramai la masa?
    • Projects
    • Art
    • Dance
    • Magazines
  • Vertical Tube
  • Contact
Pui cu verdeata
  • CulinArt / Fashion / Life

Pui cu verdeata

  • by Laura
  • 27/02/2012
  • 1
  • 9746

Nu am mai mancat pui de ceva vreme. De obicei aleg curcan pentru ca mi se pare mai sanatos. De data asta insa, m-am riscat :)

Port: jeans scurt H&M,maiou H&M, papuci de casa de la BamBoo

Am incercat o reteta noua si mi-a iesit super . Am transat puiul, l-am condimentat bine, am pus la incins in tigaie doua linguri de ulei de masline, am rumenit putina ceapa verde si usturoi, am adaugat bucatele de pui, le-am acoperit cu o cescuta de apa plata si le-am lasat pe foc 15 minute. La final am adaugat putin patrunjel verde, marar si… gata !:)

A iesit foarte bine, iar reteta a fost laudata de intreaga familie. Astept sa imi povestesti cum ti-a iesit si tie :)

P.S: Nu am luat reteta de nicaieri ci am mers pe propriul instinct.

Laura
Tags
  • bamboo
  • H&M
  • pui si verdeata
  • reteta
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Videos
Projects

Lucrurile care chiar conteaza (P)

A treia sarcina: Al treilea trimestru

Pre BirthDay Shooting

Art

Secret Nipple

Romania Centenara- Flori de ie

Geta the Artist

Dance

Primul interviu

In the mood for dance…

Bailando por un sueno – Mexic 2010

43 thoughts on “Pui cu verdeata”

  1. Laura on 31/03/2013 at 10:49 said:

    Astazi am facut aceasta reteta. Este delicioase :)
    Imi place mult outfit-ul tau si mobila de bucatarie :) Ai o bucatarie decorata cu bun gust.
    Paste fericit!

    Reply ↓
  2. mirela on 12/02/2013 at 19:09 said:

    te-am vazut azi la Maruta……….si m-ai facut extrem de curioasa!!!!mi-a placut ce-am vazut in schimb

    Reply ↓
  3. andreea on 14/11/2012 at 23:24 said:

    Felicitari pentru blog,Laura,te admir si mai mult decat o faceam pana acum!

    Reply ↓
    • Laura on 15/11/2012 at 12:26 said:

      Te mai astept in vizita!

      Reply ↓
  4. Papi G on 07/06/2012 at 04:08 said:

    Scuze pentru scris dar mai apasa tastele si niste manute superbe de 1 an si o luna :))

    Reply ↓
  5. Papi G on 07/06/2012 at 04:07 said:

    Dupa p
    0rima poza ma asteptam sa apari tu in tava ornata frumos cu patrunjel sau pe un camp LOL
    Love U Laura
    Succes la gatit!

    Reply ↓
  6. Mirela on 25/04/2012 at 11:38 said:

    Nu eram mare fana a blog-urilor iar la tine intram cand aveam timp recunosc…dar m-ai facut curioasa si acum te urmaresc cat de des pot.
    Pe langa faptul ca esti finuta, eleganta, draguta, te bagi si la gatit :) ai toata aprecierea mea, oricat de putin ar conta, stiu ca este bine venita.
    Sa ramai la fel de “simpla” dar in esenta la fel de “complicata”.
    Te pup.

    Reply ↓
    • Laura on 25/04/2012 at 22:04 said:

      Te mai astept in vizita la mine. Nu am mai gatit in ultima perioada pentru ca am repetat destul de mult pentru piesa de teatru in care joc, dar saptamana viitoare postez ceva bun. :)

      Reply ↓
  7. Ioana on 17/03/2012 at 05:45 said:

    Imi place tare mult bucataria! De unde ai luat jaluzelele? Felicitari pentru ce gusturi bune ai inclusiv in materie de design interior :)

    Reply ↓
    • Ioana on 18/03/2012 at 13:32 said:

      De unde ai luat jaluzelele?

      Reply ↓
  8. simona on 16/03/2012 at 21:59 said:

    Prezentarea excelenta,mult mai buna decat pe multe site-uri sau blog-uri de gatit.Ce ai gatit ar trebui sa fie gustos,insa mie pieptul de pui imi place feliat,facut pe gratar si apoi taiat si incorporat in salata de orez cu anghinare conservata in ulei de masline si verdeturi.E drept,tu ai o silueta de invidiat,iar eu…nu ma invidiez ! Imi plac foarte mult prezentarile tale de pe blog,asa ca te voi citi in continuare cu placere.

    Reply ↓
    • Laura on 16/03/2012 at 22:01 said:

      Ma bucur tare mult ! Te mai astept :)

      Reply ↓
  9. Oana on 16/03/2012 at 09:59 said:

    Super! Imi place la nebunie bucataria ta!

    Reply ↓
  10. Anca on 02/03/2012 at 13:48 said:

    Esti foarte draguta. Retetele tale arata minunat si tu esti o persoana complexa si foarte placuta. Felicitari !

    Reply ↓
  11. Olivia on 28/02/2012 at 18:58 said:

    O reteta simpla si delicioasa ,presupun . Eu nu mananc carne deloc , asa ca mai astept retete fara ( ti-am scris despre macaroanele cu branza ) Imi plac mult papucii tai de casa , i-am cautat pe site-ul celor de la bam boo dar nu i-am gasit :( Tu esti atat de dulce iar cu acea tinuta estivala si cu zambetul tau ai adus vara in casa . Iti sta foarte bine cu parul lung , sa nu te mai tunzi :) Dar unde sunt florile de la geam ? Tocmai ce le remarcasem , ca au si disparut :)

    Reply ↓
    • Laura on 28/02/2012 at 22:30 said:

      Am pus muscatele intr-un mediu racoros. Am inteles ca asa se pastreaza mai bine. Le scot intr-o saptamana, iar la vara le pun afara :)

      Reply ↓
  12. olavi on 28/02/2012 at 09:48 said:

    Buna Laura,

    Te admir si iti urmaresc blogul constant. Tu si Andrei faceti o pereche minunata, niste oameni modesti, educati si frumosi la suflet. Felicitari pt tot ce faceti!

    Reply ↓
    • Laura on 28/02/2012 at 10:56 said:

      iti multumesc :)

      Reply ↓
  13. Beatrice on 28/02/2012 at 08:01 said:

    Inca o intrebare , la reteta , ai avut pui intreg sau numai piept ?

    Reply ↓
    • Laura on 28/02/2012 at 08:25 said:

      Doar piept de pui dar poti sa incerci si cu un pui intreg !:)

      Reply ↓
  14. Beatrice on 28/02/2012 at 08:01 said:

    In sfarsit , pozele mult asteptate cu bucataria , cred ca s-a chinuit putin andrei , dar au iesit foarte frumoase , exact ce asteptam , cat despre reteta foarte buna , si eu mai am momente de improvizatii , mai poti adauga si ciuperci la retea asta , esti o scumpa , pup

    Reply ↓
  15. Oana on 27/02/2012 at 22:14 said:

    simplu si delicios :)

    Reply ↓
  16. adelyna on 27/02/2012 at 22:02 said:

    Laura,pozele….cine ti-a facut pozele…? Pup <3

    Reply ↓
    • Laura on 27/02/2012 at 22:32 said:

      Andrei mi-a facut pozele :)

      Reply ↓
  17. Ioana on 27/02/2012 at 20:51 said:

    Am uitat mai vroiam sa te întreb câte kg ai pt k eu am 47,48kg si 1.53 si mi se pare k ar mai trebui sa dau jos 2,3 kg,insa toată lumea zice k e ok.dar eu totuși mă plac mai mult mai slaba mi se pare k mă arată un pic mai Înalta.da stiu suna stupid da fiecare cu nebunia lui.te pup

    Reply ↓
    • Laura on 27/02/2012 at 21:26 said:

      Am 1.65 si 47-48 kg :) Conteaza foarte mult cum te simti tu bine !!!

      Reply ↓
      • ana on 28/02/2012 at 11:50 said:

        a…?:) te-am vazut intr-un club. am stat chiar langa tine si ma gandeam ca esti foarte frumoasa. erai mai mica decat mine si eu am 1.62. amandoua aveam in picioare pantofi fara toc:)

        Reply ↓
        • Laura on 28/02/2012 at 13:32 said:

          Conteaza foarte mult pozitia corpului. Din pacate eu nu mai tin coloana dreapta cand sunt relaxata dar muncesc la treaba asta :) Am 1.64 -1.65 dar difera de la centimetru la centimetru :)

          Reply ↓
          • Petra on 29/03/2012 at 08:10 said:

            Si eu am aceeasi problema cu coloana cand sunt relaxata. Ce faci ca sa corectezi treaba asta?

  18. Ioana on 27/02/2012 at 20:47 said:

    Delicios din pacate am început postul de astăzi dar o sa încerc peste 7 sapt knd se termina!vad k ai scris ce porti si asta m a făcut fooooarte fericita!!iar tu k de obicei ești superba!te pup

    Reply ↓
  19. Pascu Elena on 27/02/2012 at 20:26 said:

    Buna Laura,
    Felicitari pentru blog. Intrebare scurta. Imi poti spune te rog de unde ti-ai cumparat mobila de bucatarie? Incerc de ceva vreme sa gasesc un model clasic, antichizat, dar nu am prea mare spor.Seara faina!

    Reply ↓
    • Laura on 27/02/2012 at 21:24 said:

      Modelul bucatariei este Vence si o gasesti la Mobexpert dar conteaza foarte mult cum o configurezi. Pot sa te ajut daca te hotarasti :)

      Reply ↓
      • Pascu Elena on 27/02/2012 at 21:32 said:

        Multumesc frumos :). Revin :).

        Reply ↓
      • camdinu on 14/11/2012 at 22:49 said:

        si eu am achizitionat Vence-ul de curand. oare ce parere ai avea de modul in care am configurat_o eu ? la mine a rezultat un spatiu de lucru imens< visul oricarei gospodine! bafta pe mai departe in tot ce faci ! arati minunat, te_am vazut in seara asta la CancanTv.

        Reply ↓
        • Laura on 15/11/2012 at 12:26 said:

          :)

          Reply ↓
  20. kinderella on 27/02/2012 at 16:13 said:

    Arata delicios! Foarte dragut din partea ta ca scrii si despre hainele tale. Cred ca toate suntem incantate de idea a ta. Apropo ce hair stylist ai?. Si eu sunt blonda; ma duc de vreo 5 ani la acelasi salon, de care sunt multumita, dar sunt tare curioasa unde te faci tu.

    Reply ↓
    • Laura on 27/02/2012 at 21:19 said:

      Ma vopsesc la Alina de la salonul Beauty District :)

      Reply ↓
      • kinderella on 04/03/2012 at 11:02 said:

        multumesc :-)

        Reply ↓
  21. dyanatm on 27/02/2012 at 13:35 said:

    hmm pare foarte gustos…mi-ai facut pofta, trebuie sa incerc si eu :)…foarte frumoasa tinuta si apropo felicitari pentru premiulde cea mai sexi:)

    Reply ↓
    • Laura on 27/02/2012 at 21:16 said:

      Sa imi spui cum ti-a iesit reteta :) Chiar sunt curioasa !

      Reply ↓
  22. ElisStyle on 27/02/2012 at 12:44 said:

    dap, destul de usor de facut. dar garnitura ?

    Reply ↓
    • Laura on 27/02/2012 at 13:01 said:

      Eu incerc sa nu mananc si cu garnitura. Pentru gustul meu, puiul cu verdeata este suficient :). Daca doresti garnitura as alege cartofi copti la cuptor sau orez simplu. Sa imi spui cum ti-a iesit :)

      Reply ↓
      • adelyna on 27/02/2012 at 22:00 said:

        Nici eu nu as mai adauga garnitura, iar cartofii i-as face “romanesti” fierti putin si apoi “trasi la tigaie cu unt si rozmarin……..sau as face niste spanac, tot asa tras in unt….! Pofta buna :)

        Reply ↓

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts

  • Life
  • Travel
6
Vietnam Phu Quoq

Vietnam Phu Quoq

2 years ago
  • Life
  • Photography
  • Travel
7
Vietnam – Ho Chi Minh – Delta Mekong

Vietnam – Ho Chi Minh – Delta Mekong

2 years ago
  • Bebe
  • Lara
  • Life
  • Rita
  • Vera
5
Rezolutie 2022

Rezolutie 2022

2 years ago
  • Life
  • Travel
11
Israel: Tel Aviv si Jerusalim

Israel: Tel Aviv si Jerusalim

2 years ago
Previous Post

Parfumul unui premiu

by Laura

Pui cu verdeata
Next Post

Fata lui tata

by Laura

Pui cu verdeata

Instagrams






© 2013-2021 lauracosoi.ro • Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este permisa doar cu specificarea sursei.
made by via zulian