Am pregatit o salata ceva mai complexa fata de ce consum eu in mod normal, iar ingredientele le-am amestecat dupa cum am simtit, asadar reteta este una “a la Laura”. Sper sa iti placa si sa o incerci si tu. :)
Ingrediente:
- Salata verde;
- Ardei rosu;
- Miez de nuca;
- Sunca afumata (pe care o rumenesti putin pe plita);
- Ceapa verde;
- Cartofi (pe care ii fierbi);
- Ridichi;
- Oua;
- Lamaie.
31 thoughts on “Salata cu sunca si nuca”
foarte interesanta combinatia :) merci am sa incerc
Delicious!
frumoasa farfurie (ultima poza),si eu am, si le adooor…:)
Arata foarte bine. Dar de ce spui ca e mai complexa decat ceea ce mananci tu de obicei?
Pentru ca in mod normal pun salata verde, ridichi, branza si masline. :)
yammmyy…o sa incerc si eu reteta asta cu siguranta ! arata ff bine!!
puup
sanatate curata!!!!!!!!!!!!!!!
se poate pune si mozzarela, eu pun,dar fara miez de nuca:) oricum arata bine salata ta
foarte interesanta combinatia insa pare mai mult decati delicioasa; trebuie incercata!!!
foarte delicioasa am incercato:)
Estr delicioasa salata….ms Laura de reteta:)
Arata foarte bine si cred ca este delicioasa…Laura, tu nu esti vegetariana? Mananci carne?
Nu am mancat carne timp de patru ani dar am renuntat din cauza unor probleme de sanatate!
Ai avut probleme de sanatate pentru ca nu ai mancat carne? Am mai auzit la o prietena ca a inceput sa aibe probleme de cand a renuntat la carne si as vrea sa stiu daca este un caz singular. Pe mine ma tenteaza sa renunt, insa imi este greu.
Draga Laura, nu am mancat carne timp de patru ani si m-am simtit minunat pana in momentul in care m-am reintors la sportul de performanta iar analizele mi-au iesit destul de prost. Acesta este motivul pentru care am ales sa mananc carne in locul pastilelor. Daca simti sa renunti, incearca. :)
laura dar despre dressing n ai zis nimic.mi se pare cel mai important da tot gustul.ai pus otet balsamic?si haaai cu postul despre par:))).pupici
Am pus ulei de masline, lamaie si putin otet balsamic.;)
Apreciez mult blogul tau si vreau sa cred ca ai pozat cartofii incoltiti
(cu tuberculi) pentru amuzament …daca i-ai mancat VAI ! VAI !
stai linistita , nu patesti nimic din asa cva
Din cate tin eu minte, “profa” ne spunea la biologie ca tuberculi pot fi toxici. Sigur, au trecut multi ani de la ultima ora de biologie si e posibil sa ma insel :)
Oricum salata arata bine, dar prosciuto crudo e “to die for” :)
:)
Frumoase poze!
Laura,ma bucur ca postezi ceea ce mananci tu,ne ajuti cu adevarat sa ne intretinem!!!spune-mi te rog ulei de masline ai pus?multumesc
Nu conteaza marca dar eu folosesc Monini de cele mai multe ori.
Bun, bun de tot. Sigur o s-o pregatesc si eu.
Poți sa adaugi si șeminte de canepa decorticate :)
Iti multumesc pentru sugestie. :)
Arata super! In plus, imi place se farfuria pe care ai servit-o.
Sa-ti fie de bine, Laura!
arata fff bine. ai pus prosciutto crudo ?
Da!;)
Exact.