Ingrediente (2 persoane):
• Spaghetii ”Thin Spaghetti No. 3” (fara ou)
• 6 rosii (sau la conserva – 1 conserva)
• 3 catei usturoi
• 1 ceapa mica
• oregano
• busuioc
• 1/2 dovlecel
• 2 linguri ulei de masline
Preparare:
Se maruntesc rosiile si se pun intr-o oala pe foc. Intre timp pui apa la fiert pentru paste, la foc mic. Lasi sosul de rosii sa fiarba si dupa 10 minute adaugi usturoiul taiat in jumatate, impreuna cu ceapa maruntita. Mai lasi pe foc 5 minute compozitia pana ce sosul incepe sa scada. Din cand in cand poti adauga apa daca ti se pare prea gros. Dupa cele 15-18 minute poti adauga dovlecelul maruntit, oregano, sarea, piperul, uleiul de masline si busuiocul proaspat. Se mai lasa pe foc maxim 5 minute, timp in care pui pastele la fiert cu putina sare. Scoti pastele dupa 3 minute, le strecori si le adaugi in tigaia/oala cu sosul. Amesteci bine ca sa omogenizeze si asezi compozitia in farfurie punand parmezanul peste! :)
Pofta buna! :)
5 thoughts on “Tomato Spaghetti”
Scuză-ma, Laura, dar… daca adaug pastele peste sos, cum ale tale sunt asa curate in foto de prezentare ?
Poti sa le si amesteci. In mod normal si eu le amestec doar de data asta am ales altceva. :)
Fără parmezan dacă este de post rețeta :).
Clar! Eu sunt catolica si mananc branza in post. :)
Delicioase!Ador pastele si muzica franceza pe fundal merge perfect.😍
Am vazut pe Facebook ca ai anuntat ca urmeaza sa apara urmatorul volum,neaparat vreau sa imi pastrezi si mie unul 😙😙.