Chef Bogdan Alexandrescu m-a invitat in bucatatria lui, ca sa ma invete o reteta noua. Pentru ca a iesit exceptional de bun tonul, m-am gandit ca poate vrei si tu sa incerci. :)
12 thoughts on “Ton cu susan”
Laura scrie te rog mult Ingredientele pentru aceasta rețeta.
Mulțumesc
Wooooow!!!! cat de bineeee arataaaa!!!! si este o reteta foarte foarte sanatoasa! Promit ca o s-o pregatesc si o sa-ti spun cum mi-a iesit… O intrebare: cat timp trebuie sa lasi somonul la foc, ptr ca nu am inteles prea bine… si mi-e teama sa nu-l ard…
12 thoughts on “Ton cu susan”
Laura scrie te rog mult Ingredientele pentru aceasta rețeta.
Mulțumesc
Buna Laura ! Arata foarte bine mancarea,felicitari.
Imi spui si mie ,te rog, ce camera ai folosit ca sa faci pozele?
Nikon D3200.
Laura,acele bucati de carne sunt crude sau afumate?cele de peste salata..
Este ton crud, dar difera culoarea lui in functie de specie din cate am inteles…
Delicios<3
lifeisbetterblondewiths.blogspot.com
xoxo
mi-e pofta :)
Inca o intrebare: pot folosi orice fel de somon? de exemplu roz? Mesi mult!
Wooooow!!!! cat de bineeee arataaaa!!!! si este o reteta foarte foarte sanatoasa! Promit ca o s-o pregatesc si o sa-ti spun cum mi-a iesit… O intrebare: cat timp trebuie sa lasi somonul la foc, ptr ca nu am inteles prea bine… si mi-e teama sa nu-l ard…
Este ton si il lasi la foc maxim 5 minute!:)
hahaha!!! :D Exact, ton! asta vrioam sa spun…
Arata superb, trebuie încercat.