• CulinArt
    • Budinca de gris
      more
      View more

      Budinca de gris

      7 months ago
    • Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini
      more
      View more

      Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

      10 months ago
    • Retete de toamna si de Post pentru o saptamana
      more
      View more

      Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

      1 year ago
    • Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere
      more
      View more

      Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

      1 year ago
  • Fashion&Beauty
    • POSTPARTUM
      more
      View more

      POSTPARTUM

      1 year ago
    • Haine ideale pentru joaca in natura
      more
      View more

      Haine ideale pentru joaca in natura

      2 years ago
    • Dubai
      more
      View more

      Dubai

      2 years ago
    • Regimul alimentar pe timpul sarcinii
      more
      View more

      Regimul alimentar pe timpul sarcinii

      3 years ago
  • Travel
    • Vietnam Phu Quoq
      more
      View more

      Vietnam Phu Quoq

      2 weeks ago
    • Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong
      more
      View more

      Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong

      2 weeks ago
    • Israel: Tel Aviv si Jerusalim
      more
      View more

      Israel: Tel Aviv si Jerusalim

      4 months ago
    • Vacanta in Bulgaria
      more
      View more

      Vacanta in Bulgaria

      8 months ago
  • My Work
    • Ramai la masa?
    • Projects
    • Art
    • Dance
    • Magazines
  • Vertical Tube
  • Contact
Laura Cosoi
  • CulinArt
    • Budinca de gris
      more
      View more

      Budinca de gris

      7 months ago
    • Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini
      more
      View more

      Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

      10 months ago
    • Retete de toamna si de Post pentru o saptamana
      more
      View more

      Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

      1 year ago
    • Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere
      more
      View more

      Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

      1 year ago
  • Fashion&Beauty
    • POSTPARTUM
      more
      View more

      POSTPARTUM

      1 year ago
    • Haine ideale pentru joaca in natura
      more
      View more

      Haine ideale pentru joaca in natura

      2 years ago
    • Dubai
      more
      View more

      Dubai

      2 years ago
    • Regimul alimentar pe timpul sarcinii
      more
      View more

      Regimul alimentar pe timpul sarcinii

      3 years ago
  • Travel
    • Vietnam Phu Quoq
      more
      View more

      Vietnam Phu Quoq

      2 weeks ago
    • Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong
      more
      View more

      Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong

      2 weeks ago
    • Israel: Tel Aviv si Jerusalim
      more
      View more

      Israel: Tel Aviv si Jerusalim

      4 months ago
    • Vacanta in Bulgaria
      more
      View more

      Vacanta in Bulgaria

      8 months ago
  • My Work
    • Ramai la masa?
    • Projects
    • Art
    • Dance
    • Magazines
  • Vertical Tube
  • Contact
  • CulinArt
    • Budinca de gris
      more
      View more

      Budinca de gris

      7 months ago
    • Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini
      more
      View more

      Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

      10 months ago
    • Retete de toamna si de Post pentru o saptamana
      more
      View more

      Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

      1 year ago
    • Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere
      more
      View more

      Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

      1 year ago
  • Fashion&Beauty
    • POSTPARTUM
      more
      View more

      POSTPARTUM

      1 year ago
    • Haine ideale pentru joaca in natura
      more
      View more

      Haine ideale pentru joaca in natura

      2 years ago
    • Dubai
      more
      View more

      Dubai

      2 years ago
    • Regimul alimentar pe timpul sarcinii
      more
      View more

      Regimul alimentar pe timpul sarcinii

      3 years ago
  • Travel
    • Vietnam Phu Quoq
      more
      View more

      Vietnam Phu Quoq

      2 weeks ago
    • Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong
      more
      View more

      Vietnam - Ho Chi Minh - Delta Mekong

      2 weeks ago
    • Israel: Tel Aviv si Jerusalim
      more
      View more

      Israel: Tel Aviv si Jerusalim

      4 months ago
    • Vacanta in Bulgaria
      more
      View more

      Vacanta in Bulgaria

      8 months ago
  • My Work
    • Ramai la masa?
    • Projects
    • Art
    • Dance
    • Magazines
  • Vertical Tube
  • Contact
Vertical Taste: Pastrav in crusta de quinoa
  • CulinArt

Vertical Taste: Pastrav in crusta de quinoa

  • by Laura
  • 30/04/2018
  • 10
  • 7108

Laura Cosoi 00

Laura Cosoi 01

Laura Cosoi 02

Laura Cosoi 03

Laura Cosoi 04

Laura Cosoi 07

Laura Cosoi 11

Laura Cosoi 12

Laura Cosoi 16

Laura Cosoi 20

 

Laura Cosoi 22

De 1 mai sunt in voga deja celebrele gratare. Ne-am bucurat si noi de zilele libere si, pentru ca am amanat deja de ceva timp, m-am hotarat sa prepar pentru masa cu prietenii, un pastrav in crusta de quinoa pe pat de valeriana cu sos de rodie, la tigaie. Ca sa iesim din trend :)))
Este super usor de facut, iar gustul e delicios.

In 15 minute iti dai gata audienta si daca testezi reteta sa nu uiti sa-mi lasi mesaj :)

Ingrediente: (2 persoane)

Cate 1 pastrav sau 2 de persoana
1 cana malai
1 cana quinoa
2 linguri ulei de cocos
salata valeriana 2 canai
2 linguri sos de rodii
sare si piper

Preparare:

Se curata, se spala si se usuca pastravii. Se dau prin malaiul amestecat cu quinoa, sarea si piperul. Se pun in uleiul de cocos incins si se lasa sa se rumeneasca pe fiecare parte aproximativ 10 minute in total. Pune si capacul ca sa se patrunda bine.
Salata de valeriana se amesteca cu sare, sosul de rodie si putina zeama de lamaie.

Asa cum ti-am spus se prepara imediat! Pofta buna :)

En Thea Gavril:

The 1st of May is already known for its barbecues. We enjoyed our free time and, because I’ve been postponing it for quite a while, I decided to prepare some quinoa crusted trout, served over valerian and covered in a pomegranate sauce. Just to break the pattern :)))
It’s really easy to make, and it tastes delicious.
In 15 minutes, you are ready to amaze your audience, and remember to tell me if you’re going to try this recipe 🙂
Ingredients: (2 servings)
One or two trouts per person
1 cup of cornmeal
1 cup of quinoa
2 tablespoons of coconut oil
Valerian salad
Salt and pepper

How to make it:
You wash and dry the trouts. You cover them in the mix of cornmeal, quinoa, salt and pepper. You fry them on both sides in the coconut oil, approximately 10 minutes in total. Cover the pan and let them cook. Mix the valerian salad with salt, the pomegranate sauce and a little bit of lemon juice. Just like I said, it’s ready in no time!
Enjoy! 🙂

Tags
  • pastrav
  • pastravul in sarcina
  • peste
  • peste un crusta de quinoa
  • quinoa
  • reteta cu quinoa
  • reteta sanatoasa
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Videos
Projects

Lucrurile care chiar conteaza (P)

A treia sarcina: Al treilea trimestru

Pre BirthDay Shooting

Art

Secret Nipple

Romania Centenara- Flori de ie

Geta the Artist

Dance

Primul interviu

In the mood for dance…

Bailando por un sueno – Mexic 2010

7 thoughts on “Vertical Taste: Pastrav in crusta de quinoa”

  1. Debora Tentis #farmacistonline on 16/06/2018 at 08:37 said:

    Vai ce bine arată! Neapărat prepar și eu rețeta asta! Mulțumim!😗

    Reply ↓
  2. Laura on 06/06/2018 at 12:36 said:

    Pot sa spun ca este una din cele mai reusite retete care le-am incercat, multumesc mult :D

    Reply ↓
    • Laura on 07/06/2018 at 09:30 said:

      Cu drag!!! :)

      Reply ↓
  3. Teogirl on 04/05/2018 at 11:52 said:

    Si nici înainte nu lasi quinoa la hotărât? Eu stiu ca se recomanda 6-8 h înainte de a o fierbe/ folosi.

    Reply ↓
    • Laura on 06/05/2018 at 19:15 said:

      Hei, depinde ce doresti sa prepari cu ea. In varianta acestei retete este ok forma data. :)

      Reply ↓
  4. Adi on 03/05/2018 at 14:41 said:

    O întrebare: quinoa nu trebuie fiartă în prealabil? Nu este prea grunjoasă dacă e folosită direct din cutie?

    Reply ↓
    • Laura on 03/05/2018 at 14:59 said:

      Poti sa fierbi 15 minute, dar este buna si asa, amestecata cu malaiul. Devine crocanta…nu este tare.

      Reply ↓

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts

  • CulinArt
  • Forma Gustului
  • Life
  • Photography
  • Ramai la masa?
16
Budinca de gris

Budinca de gris

7 months ago
  • CulinArt
  • Life
1
Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini

10 months ago
  • CulinArt
  • Life
11
Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

Retete de toamna si de Post pentru o saptamana

1 year ago
  • CulinArt
  • Life
4
Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

Budinca de orez cu cardamom, scortisoara si miere

1 year ago
Previous Post

Alimentatie corecta, par puternic si sanatos

by Laura

Vertical Taste: Pastrav in crusta de quinoa
Next Post

Jurnal de sarcina: Ingrijirea tenului in sarcina

by Laura

Vertical Taste: Pastrav in crusta de quinoa

Instagrams






© 2013-2021 lauracosoi.ro • Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este permisa doar cu specificarea sursei.
made by via zulian