Prepar aceasta reteta destul de des, mai ales atunci cand sunt in graba pentru ca este gata in 5 minute. :)
Pasta de peste imi aminteste de petrecerile de pe vremea copilariei, cand pe orice masa erau nelipsitele icrele, pasta de branza si cea de peste. Iti amintesti, nu?
Ingrediente:
• 150 g ton (la conserva in apa)
• 1-2 fire ceapa verde
• 60 g crema de branza
• zeama de lamaie
Preparare:
Se spala si se marunteste ceapa, se scurge tonul de apa si se amesteca cele 3 ingrediente pana obtinem o pasta. Se adauga zeama de lamaie, sarea si piperul dupa gust.
Pofta buna! :)
31 thoughts on “Pasta de peste”
Am stricat 2 conserve de ton și o bucată de brânză :(
ai incercat cu branza de la tarani?
Wow, ce bine suna. Fac si eu o pasta de peste – dar mult mai simpla. Sardine sfaramate, unt, sare, piper si cam atat. Cu prima ocazie trebuie sa incerc si eu. Arata atat de fina si pufoasa. Sunt intotdeauna amatoare de retete simple si rapide – adaugam la colectie, deci. :)
Pingback: Cooking with style | Laura Cosoi
Pingback: Ce am gatit in 2014 – moldoveanca la cratita | Laura Cosoi
Eu mereu o fac,dar fara branza insa am sa incerc si asa.Multumesc pt. ca ai repostat reteta. :d
EU AM FACUT PASTA CU MACROU. SE DA IN CLOCOT,SE INDEPARTEAZA SIRA SPINARII ,SE AMESTECA CU UNT MSARE,PIPER,EU AS PUNE SI USTUROI ,POFTA BUNA !
Suna bine! :)
eu stiam reteta cu orice fel de peste din conserva
eu stiam reteta cu unt si fara ceapa verde
Yammy!!…..o să fac si eu această rețetă
Si eu eram curioasa ce paine/biscuiti sunt in poza? tot vreau sa scot painea din alimentatie si inca nu ales un inlocuitor.
wasa – se gaseste in mega foarte usor dar si in metro
Suna delicios, insa din cate stiu asocierea celor 2 proteine: branza si carne este complet neindicata provocand blocaje digestive.
Cum ramane cu asocierea mancarii?
daca va zic ca aceeasi reteta am facut-o pt fiul meu de 6 ani, dupa ce am vazut-o impreuna intr-un desen animat :) doar ca in loc de branza am folosit iaurt grecesc, foaaarte buna!!! am mancat-o pe paine prajita!!! te pup Laura!!
Foarte buna ideea!;)
Laura, ce paine este in poze? Multumesc
ideea cu crema de branza…. e buna (o sa incerc), eu fac fara;
uleiul ajuta pt ca altfel e cam inecacioasa (in orice caz, tot trebuie scurs 3/4 din ulei);
in schimb sunt innebunita dupa pasta de sardele/macrou/hering, de obicei le amestec, cateva conserve in ulei si una afumata; facuta tot la fel de simplu, si cu oua fierte, o nebunie……
Suna foarte bine :)
Foarte gustos!
Merge si cu ton in ulei ?
Da, dar trebuie sa scurgi uleiul foarte bine.
Ma bucur ca ai dezvoltat frumos acest blog. Multumim ca imparti cu noi din experientele si trairile tale.
http://www.skyhights.wordpress.com
Ma bucur ca mi-ai scris. Te mai astept in vizita, cu drag! :)
Hmmm, arata foarte delicios
http://foodandlifestories.blogspot.ro/
Buna Laura, crackerii sunt facuti in casa sau cumparati?
I-am cumparat.
Looks nice :)
Ce crema de branza folosesti?
Acum am folosit Philadelphia.
super sanatos si gustos, bravo! recomand si retetele din blog-ul de mai jos:
http://customizerlifestyle.blogspot.ro/